✍🏻 فراخوان پذیرش و چاپ مقاله محور مقالات: علوم سیاسی، روابط بین الملل، علوم اجتماعی، حقوق بین الملل، اقتصاد، حقوق، جامعه شناسی سیاسی، مطالعات منطقه ای و ... www.rnmagz.com وبسایت مجله @rnmagazine تماس با ادمین
#چاپ_جدید
#دوره_دهم
#شماره_109
❇️ عناوین مقالات و نویسندگان شماره جدید مجله بین المللی پژوهش ملل (دوره دهم، شماره 109، فروردین 1404)
1⃣ تأثیر الگوریتمهای توصیهگر در فضای مجازی بر رفتارهای اجتماعی و حقوق بشر
💠 امیر حایری، الهام حسین زاده
2⃣ واکاوی ماهیت و مؤلفههای راهبرد دفاع ایستا و دفاع متحرک عراق در جنگ علیه ایران
💠 حامد حاجتی، ناصر پورحسن
3⃣ نقش و جایگاه هوشمصنوعی در داوری و حلوفصل اختلافات بینالمللی
💠 سحر ناصر بخت
4⃣ مطالعه هویت اصلاحطلبی از نظر گروههای خارج از گفتمانهای سیاسی رسمی کشور
💠 یاسر بهرامی چگنی
5⃣ زیباییشناسی، الهیات و حرکات عبادی: مطالعهای تطبیقی در ادیان ابراهیمی
💠 حمیده فاتحی پیکانی
6⃣ بررسی هویت انسان در متون ادبیات فارسی و مکاتب روانشناسی در بین کارمندان سازمان بهزیستی شهرستان خرمآباد
💠 الهام رشنو باباخانی، فرزانه کاکاوند
🌎 جهت مطالعه و دانلود مقالات به وبسایت مجله به آدرس www.rnmagz.ir مراجعه نمائید.
#International_Journal_of_Nations_Research
www.rnmagz.com
@RNmagz
⚜ رويکرد پژوهشي چگونه رويکردي است؟
🔹 موفقيت و توسعه پژوهش در هر جامعه نيازمند گسترش رويکرد پژوهشي (پژوهش مدار) در آن جامعه است. منظور از رويکرد پژوهشي نگاهي مبتني بر پژوهش نسبت به موضوع هاي مختلف مي باشد. در اين نوع نگاه قبل از اتخاذ هر تصميم مهم به يافته هاي پژوهش هاي قبلي که به موضوع تصميم گيري ارتباط دارد توجه مي شود. به بيان ديگر، در رويکرد پژوهش مدار از يافته هاي پژوهش هاي قبلي براي بهبود وضع موجود استفاده موثري به عمل مي آيد. کساني که در فعاليت هاي خود رويکردي پژوهشي دارند، قبل از هرگونه تصميم گيري به مطالعه وضعيت موجود پرداخته و با تجزيه و تحليل مشاهدات خود به بهترين راه حل ها مي انديشند. هم چنين، آنان تلاش مي کنند تا از نتايج آثار ساير پژوهشگران نيز به نحو شايسته اي استفاده کنند. بنابراين، رويکرد پژوهشي به قشر يا گروه خاصي محدود نشده و زماني منشاء اثر خواهد بود که در سطوح و امور مختلف جامعه تسري يافته باشد.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 15/پایانی)
⚜ سایت SPIE
🍀 سایت SPIE یکی از برجستهترین پایگاههای علمی در زمینه اپتیک، فوتونیک و فناوریهای نوری است. این پایگاه توسط انجمن بینالمللی اپتیک و فوتونیک (SPIE) مدیریت میشود و بهعنوان منبعی جامع برای پژوهشگران، اساتید و متخصصان در سراسر جهان شناخته میشود. SPIE Digital Library شامل بیش از ۵۵۰,۰۰۰ مقاله پژوهشی است که در مجلات تخصصی و مجموعه مقالات کنفرانسی منتشر شدهاند.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 13)
⚜ سایت SID
🍀 پایگاه علمی Scientific Information Database –SID درواقع مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی است که در سال ۱۳۸۳ تاسیس شد و خدمات خود را از طریق بانکهای نشریات علمی و طرحهای پژوهشی در کنار سایر خدمات به مخاطبان ارائه میدهد. این پایگاه تحت نظارت شورای علمی فعالیت میکند و مقالات دانشگاه آزاد و پیام نور در آن قرار دارد.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 11)
⚜ سایت ARF
🍀 بنیاد پژوهشی تبلیغات یا Advertising Research Foundation یک سازمان غیرانتفاعی است که به بهبود سهم تبلیغات در موفقیت کسبوکارها اختصاص دارد. این موسسه از طریق مطالعات تحقیقاتی، محصولات دادهمحور، کنفرانسها و برنامههایی که بیش از چهارصد عضو را در این حوزه را گرد هم میآورد و در راستای افزایش بازده تبلیغات در تمام اشکال آن پژوهش میکند.
@RNmagz
🔔 فوری 🔔
♦️فراخوان پذیرش و چاپ مقاله ♦️
📆 خرداد ماه ۱۴۰۴
📚#مجله_بین_المللی_پژوهش_ملل جهت تکمیل مقالات خرداد ماه خود از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران گرامی دعوت به ارسال مقاله می نمایید.
⌛️ اولویت چاپ با مقالات ارسال فوری است ⌛️
💥جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادرس وبسایت مجله مراجعه کنید.
www.rnmagz.com
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 8)
⚜ سایت Cambridge University Press
🍀 انتشارات دانشگاه کمبریج یکی از قدیمیترین موسسات انتشاراتی در جهان است. این پایگاه علمی با انتشار بیش از پنجاه هزار عنوان مقاله در طیف گستردهای از رشته های دانشگاهی از جمله علوم انسانی، علوم اجتماعی، علوم، فناوری و پزشکی، یادگیری، نقش مهمی در پیشرفت دانش و پژوهش در سراسر دنیا دارد.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 7)
⚜ سایت Oxford University Press
🍀 انتشارات دانشگاه آکسفورد یکی از سایت های علمی معتبر جهان در جهان است که آثار علمی را در رشتههایی مانند علوم، پزشکی، حقوق، علوم انسانی، علوم اجتماعی و غیره منتشر میکند. به عنوان بخشی از دانشگاه آکسفورد، هدف دانشگاه برای برتری در بورس تحصیلی، آموزش و پژوهش را پیش برد.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 5)
⚜ سایت WILEY
🍀 یکی دیگر از وبسایتهای معتبر مجله WILEY است، که در مورد موضوعات متنوعی مقاله دارد.WILEY یک پایگاه علمی بینالمللی در انتشارات آکادمیک است که در سال ۱۸۰۷ تاسیس شد. وایلی بیش از هزار و هفتصد مجله و همچنین کتاب، دایره المعارف ها و دیتابیسهای آنلاین با کیفیت و بررسیشده را منتشر میکند. پلتفرم آنلاین وایلی امکان دسترسی اشتراکی به موسسات، شرکت ها و پژوهشگران فردی را برای پژوهش در منابع آن را فراهم میکند.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 3)
⚜ سایت Taylor & Francis Online
🍀 سایت تیلور و فرانسیس که یکی از سایت های مفید علمی معتبر است، برای مقالات انگلیسیزبان استفاده میشود. در این پایگاه شما میتوانید تمام مقالات دانشمندان و برخی از مهمترین کتابهای اینترنتی را جستجو کنید. این پایگاه دارای بیش از ۲۵۰۰ مجله معتبر را در حوزههای علمی، فناوری، پزشکی، علوم انسانی و علوم اجتماعی است. وبسایت آن بهعنوان پورتالی برای دسترسی و جستجوی دیتابیس گسترده مقالات و نقلقولهای پژوهشی با استفاده از کلمات کلیدی یا فیلترهای پیشرفته، و همچنین بهعنوان یک پلتفرم انتشارات آکادمیک برای نویسندگان برای ارسال آثار فعالیت میکند.در این پایگاه شما میتوانید تمام مقالات دانشمندان و برخی از مهمترین کتابهای اینترنتی را جستجو کنید.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 1)
🍀 در زمینه مقالات علمی وبسایتهای بسیاری هستند که به نوعی منبع معتبری برای مقالات علمی هستند و در این زمینه مرجع بهحساب میآیند. برای دانشجویان با هر هدف و مسیری که دنبال میکنند بررسی مقالات این پایگاههای علمی آنلاین و آشنایی با نحوه نگارش، اطلاعات و موضوعات مهم آن حوزه تخصصی بسیار مهم است، بهویژه اگر به دنبال ادامه تحصیل و کار در دانشگاههای بینالمللی باشند.
🍀 همچنین بسیار مهم است که اعتبار این سایتها و مقالات آن را بررسی کنید. برای انتخاب میان انبوهی از پایگاهها علمی مهم است که به معیارهایی همچون میزان نمایه شدن یا استناد شدن که برخی از مهمترین آنها ICI و ISI و ضریب تاثیر یا Impact Factor است توجه کنید. در ادامه فهرستی از بهترین سایتهای علمی جهان را برای شما گرد آوردهایم 👇👇👇
@RNmagz
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
6⃣ مقاله 6. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 نقش و جایگاه هوش مصنوعی در امور حقوقی با تأکید بر اطاله دادرسی
📅 دریافت: 29 آبان 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ نازنین عباس پور ایکدر (دکتری تخصصی جزاء و جرمشناسی)
✍ فاطمه سادات حسینی (دانشجوی کارشناسی حقوق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قشم)
چکیده
امروزه متأثر از پیشرفت جوامع، تحولات تکنولوژیکی آن و پیشرفت هوش مصنوعی، کشورها درصدد استفاده و بهرهگیری از آن در امور مختلف برآمدهاند. زیرا کارامدی، سرعت و دقت هوش مصنوعی سبب اهمیت کاربرد آن در امور مختلف شده است. این کارآمدی دستاندرکاران امور حقوقی و قضایی را نیز بر آن داشته است تا تدابیری مناسب در راستای استفاده از هوش مصنوعی داشته باشند. از این رو مقاله حاضر تلاش دارد تا با بهرهگیری از روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و تحلیل اسناد حقوقی ضمن تحلیل نقش و جایگاه هوش مصنوعی در امور حقوقی خاصه اطاله دادرسی طرق این تأثیرگذاری را مورد مطالعه قرار دهد. از این رو در مقاله این سوال مطرح است که هوش مصنوعی چگونه میتواند بر امور حقوقی و اطاله دادرسی تأثیرگذار باشد؟ در پاسخ این فرضیه مطرح است که به نظر میرسد تأثیر هوش مصنوعی بر امور حقوقی مثبت بوده و باتوجه به خصوصیاتی از جمله سرعت، دقت، مهارت و کاهش زمان، اطاله دارسی را متأثر از خود میسازد. همچنین نتیجهگیری مقاله نشان میدهد که امروزه هوش مصنوعی و کاربرد آن در دستورات حقوقی اکثر کشورها قرار دارد و این امر مستلزم وضع قوانین مناسب و مدیریت صحیح آن در امور حقوقی میباشد.
کلیدواژه ها: هوش مصنوعی، امور حقوقی، اطاله، دادرسی، قوانین
https://rnmagz.com/article/852/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D9%88-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%B5%D9%86%D9%88%D8%B9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A3%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D9%84%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%B3%DB%8C
😍لیست برترین کانال های تلگرام رو از دست ندید☺️
🧘♀ مدیتیشن 📖 ادبیات😍
🧠 روانشناسی ⚖ حقوقی
🎼 موسیقی 🔅 علمی
🔢 علم اعداد 👩⚕ درمانی
💎 قانون جذب 👩🎓 آموزشی
🔺 لطفا همه شرکت کنید🔺
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
3⃣ مقاله 3. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 واکاوی جایگاه قدرت نرم در کارآمدی سیاستگذاری رسانهای ایران در عراق
📅 دریافت: 19 دی 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ علی ربیعی (استاد دانشگاه پیام نور)
✍ سید علی الفتی (دانشجوی دکتری رشته مدیریت رسانه، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب)
✍ عبدالرحیم رحیمی (استادیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهرانجنوب)
✍ ماشااله ولیخانی دهاقانی (استادیار، دانشکده مدیریت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهرانجنوب)
چکیده
در هزاره سوم میلادی، قدرت نرم بعنوان ابزاری موثر برای گسترش نفوذ جهانی مطرح گردید و کاربست آن از اهداف استراتژیک قدرتهای بزرگ منطقهای و بینالمللی قلمداد میگردد. جمهوری اسلامی ایران دارای عناصر و منابع قدرت نرم شایان توجهی در عراق است که میتواند با ابتنا بر آنها سیاستگذاری رسانهای خود در عراق را شکل داده و بهپیش ببرد. در این راستا سوال این مقاله این است که چگونه عناصر قدرت نرم ایران، کارآمدی سیاستگذاری رسانهای ایران در عراق را مشروط میسازد؟ فرضیه و مدعای اصلی مقاله حاضر بیان میدارد که قدرت نرم ایران در عراق ایجاب میکند که سیاستگذاری رسانهای در عراق مبتنی بر بافتار فرهنگی و اجتماعی عراق باشد، چراکه کارآمدی سیاستگذاری رسانهای منوط به رفع نیازهای فرهنگی و اجتماعی جامعه عراق است. روش این پژوهش تبیین کیفی است و دادههای تحقیق از طریق مطالعه اسنادی گردآوری گردیدهاند. یافتهها نشان میدهد که باوجود پایداری اختلافات ژئوپلیتیکی و استراتژیک گذشته و تجربه جنگ هشتساله میان ایران و عراق، این مناقشات هرگز منجر به شکلگیری روایتهای تروماتیک و محدود کننده در روابط دو کشور نشده است. این مهم، نشان دهنده نقش برجسته و متمایز قدرت نرم ایران در عراق است. این موضوع بر اهمیت تدوین و اجرای سیاستهای فرهنگی و رسانهای براساس اقتضائات فرهنگی و اجتماعی عراق تأکید میکند و نقش حیاتی قدرت نرم در موفقیت و کارآمدی این سیاستها را روشن میسازد.
کلیدواژه ها: عراق، ایران، سیاستگذاری رسانه ای، قدرت نرم
https://rnmagz.com/article/861/%D9%88%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA%E2%80%8C%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82
✅ یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبرالیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال
مجله_بین_المللی_پژوهش_ملل، حلول سال نو و بهار پرطراوت را به تمامی دانش پژوهان گرامی تبریک و تهنیت عرض نموده و سالی سرشار از برکت و معنویت را از درگاه خداوند متعال و سبحان برای شما عزیزان مسئلت مینمائیم.
#مجله_بین_المللی_پژوهش_ملل
@RNmagz
💠 کتابخانه ها و مراکز اطلاع رساني چه اهميتي در توسعه پژوهش دارند؟
🔸 کتابخانه ها و مراکز اطلاع رساني به عنوان مراکز اصلي گردآوري و سازماندهي منابع اطلاعاتي ابزار لازم را براي پژوهشگران و توسعه پژوهش فراهم مي کنند. از آن جا که هيچ پژوهشي نمي تواند بدون برقراري پيوند با پيشينه پژوهشي در حوزه موضوعي خود موفق باشد، دسترسي به منابع اطلاعاتي روزآمد يکي از مهم ترين نيازهاي پژوهشگران است. همه پژوهشگران نيازمند آگاهي از فعاليت هايي هستند که قبلا در حوزه پژوهشي آنان اتفاق افتاده و يا در زمان حال در جريان است. اين آگاهي از طريق دسترسي به منابع اطلاعاتي ميسر مي شود. معمولا يافته هاي ساير پژوهشگران از طريق مجله هاي علمي، کتاب ها، سايت هاي اينترنتي و پايگاه هاي اطلاعاتي منتشر مي شود. کتابداران و متخصصان اطلاع رساني متولي گردآوري و سازماندهي اين اطلاعات هستند و نتايج پژوهش هاي قبلي را در اختيار پژوهشگران قرار مي دهند.
@RNmagz
💯 اطلاعیه 💯
🏣 محموله پستی مجله بین المللی پژوهش ملل (شماره ۱۰۹) به اسامی ذیل ارسال گردید:
⭐️ خانم ها و آقایان
الهام رشنو باباخانی، حمیده فاتحی پیکانی، سحر ناصر بخت
امیر حایری، حامد حاجتی، یاسر بهرامی چگنی
#International_Journal_of_Nations_Research
www.rnmagz.com
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 14)
⚜ سایت ACS
🍀 سایت ACS یکی از معتبرترین پایگاههای علمی در جهان است که توسط انجمن شیمی آمریکا (American Chemical Society) مدیریت میشود. این پایگاه بهطور تخصصی در زمینه علوم شیمی و علوم مرتبط فعالیت دارد و منابع علمی بسیار باکیفیتی را برای پژوهشگران، اساتید و دانشجویان فراهم میکند. این پایگاه علمی معتبر شامل بیش از ۷۵ مجله علمی است که تمامی آنها در زمینههای مختلف شیمی و علوم مرتبط منتشر میشوند.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 12)
⚜ سایت Wolters Kluwer
🍀 وبسایت ولترز کلور یک پایگاه آنلاین اطلاعات تخصصی، راهکارهای نرمافزاری و خدمات برای پزشکان، پرستاران، حسابداران، وکلا و حوزههای مرتبط است.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 10)
⚜ سایت PLOS ONE
🍀 پلاس وان یک مگا مجله است که برای عموم دردسترس است و توسط کتابخانه عمومی علوم طبیعی (PLOS) در آمریکا از سال ۲۰۰۶ منتشر میشود. این مجله تحقیقات پایه از هر رشتهای را در علوم و پزشکی پوشش میدهد.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 9)
⚜ سایت Emerald Publishing
🍀 موسسه انتشاراتی امرالد نیز یک ناشر انگلیسی بینالمللی است که با نشر مجلات و کتابها و مقالات علمی و پژوهشی سهم مهمی در انتشار افکار پیشرو و ایجاد تغییرات عملی در زمینههای مدیریت، علوم کاربردی، مراقبتهای بهداشتی و مطالعات کتابداری و اطلاعرسانی تمرکز دارد.
@RNmagz
🔔بورسیه سفارت ژاپن برای ایرانیها از امروز ثبتنامش شروع شد. تا ۱ خرداد ۱۴۰۴ فرصت هست.
✅بورسیه بلیط هوایپما، هزینه ویزا، بیمه، ماهیانه، شهریه دانشگاه و هزینه یادگیری زبان ژاپنی رو میده و اگه یک مقطع رو بگیرین همه چی خوب پیش بره میشه تمدید کنید برای مقطع بعدی.
کارشناسی : https://www.ir.emb-japan.go.jp/itpr_fa/00_000290.html
کارشناسی ارشد، دکترا:
https://www.ir.emb-japan.go.jp/itpr_fa/00_000288.html
فوق دیپلم:
https://www.ir.emb-japan.go.jp/itpr_fa/00_000292.html
مجله بین المللی پژوهش ملل
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 6)
⚜ سایت Sage
🍀 پایگاه آنلاین سِیج یک ناشر دانشگاهی بسیار شناخته شده است که بیش از هزار مجله در رشتههای مختلف تولید میکند. Sage که در سال ۱۹۶۵ در نیویورک تاسیس شد، به یکی از ناشران پیشرو مجلات، کتابها و رسانههای دیجیتال برای حوزههای آکادمیک و آموزشی تبدیل شده است. یکی از بخشهای اصلی تمرکز این ناشر بر مجلات تاثیرگذار علوم اجتماعی و علوم انسانی است.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 4)
⚜ سایت JSTOR
🍀 یک پایگاه علمی معتبر دیگر با مقالات انگلیسی است. این وبسایت به هزاران مجله دانشگاهی، کتاب و منابع اولیه دسترسی دارد که طیف گستردهای از رشته های دانشگاهی مانند علوم، علوم انسانی، علوم اجتماعی و غیره را در بر میگیرد. پلتفرم JSTOR یا Journal Storage در سال ۱۹۹۵ به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی تأسیس شد و همواره به عنوان یک آرشیو ارزشمند به محققان و موسسات امکان جستجو و بازیابی متن کامل مقالات بسیاری از مجلات دانشگاهی، کتاب و منابع اولیه آکادمیک را در قالب چاپی میدهد.
@RNmagz
🌎 سایت مقالات معتبر جهانی (بخش 2)
⚜ سایت ScienceDirect
🍀 یکی از سایت های معتبر علمی خارجی مفید و قابل اعتماد برای دانشجویانی که در جستجوی مقاله تخصصی هستند سایت Elsevier است. این پایگاه یک ناشر پیشرو در حوزههای علمی، فنی و پزشکی است که سالانه بیش از پانصدهزار مقاله منتشر میکند.
@RNmagz
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
7⃣ مقاله 7. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 اثربخشی آموزش گروهی مفاهیم نظریه انتخاب بر افزایش فعالیتهای خودمراقبتی و خودکارآمدی تعاملی زنان مبتلا به پرخوری
📅 دریافت: 17 آبان 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ ندا جانقربان (کارشناسیارشد روانشناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی چالوس، چالوس، ایران)
چکیده
هدف مقاله حاضر بررسی اثربخشی آموزش گروهی مفاهیم نظریه انتخاب بر افزایش فعالیتهای خودمراقبتی و خودکارآمدی تعاملی زنان مبتلا به پرخوری بود. در یک مطالعه کارآزمایی بالینی 40 نفر از زنان مبتلا به پرخوری که بطور تصادفی از یک کلینیک تغذیه در شهر نوشهر در سال 1399 انتخاب شدند و بصورت تصادفی به دو گروه آزمایش و کنترل اختصاص داده شدند. دادههای بدست آمده از اجرای پژوهش با استفاده از روشهای آمار توصیفی (میانگین – انحراف معیار) و در بخش آمار استنباطی (آزمون آماری) تحلیل کواریانس چند متغیره (مانکوا) استفاده شده است. کلیه عملیات آماری با استفاده از نرمافزار spss 22 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج آزمون لامبدای ویلکز در تحلیل کواریانس چند متغیره نشان میدهد که بین دو گروه کنترل و آزمایش حداقل در یکی از متغیرهای مربوط به خودمراقبتی و خودکارآمدی آزمودنیها تفاوت معنادار وجود دارد (F=8/421 و sig.<0.01). مداخله آموزش گروهی نظریه انتخاب در افزایش خودمراقبتی و خودکارآمدی زنان مبتلا به پرخوری موثر است.
کلیدواژه ها: نظریه انتخاب، خودمراقبتی، خودکارامدی، اختلال پرخوری
https://rnmagz.com/article/857/%D8%A7%D8%AB%D8%B1%D8%A8%D8%AE%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D9%85%D9%81%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%B1%DB%8C
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
5⃣ مقاله 5. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 نقش حقوق عمومی در تقویت دموکراسیهای نوپا: مطالعه موردی تأثیر قوانین و مقررات بر فرایندهای دموکراسی در کشورهای در حال توسعه
📅 دریافت: 5 آذر 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ امین امجدی (دانشجوی کارشناسی حقوق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز)
چکیده
در سالهای اخیر، مفهوم دموکراسی در کشورهای در حال توسعه به چالشهای متعددی برخورد کرده است. باتوجه به اینکه بسیاری از این کشورها در مسیر ایجاد نهادهای دموکراسی و تقویت حاکمیت قانون قرار دارند، نقش حقوق عمومی بعنوان ابزاری کلیدی در این فرایند، بویژه در تقویت و ترویج ارزشهای دموکراسی، غیرقابل انکار است. این مقاله به بررسی تأثیر قوانین و مقررات حقوق عمومی بر فرایندهای دموکراسی در کشورهای در حال توسعه میپردازد و تلاش میکند تا ارتباط بین چارچوبهای قانونی و مشارکت موثر شهروندان را روشن سازد. تحقیقات نشان میدهد که قوانین و مقررات حقوق عمومی میتوانند بعنوان سکویی برای ترویج حقوق بشر، آزادیهای مدنی و عدالت اجتماعی عمل کنند. این مقاله ضمن تحلیل تجربیات کشورهای مختلف، به بررسی چالشهایی نظیر فساد، ضعف نهادهای قانونی و عدم دسترسی به اطلاعات میپردازد که مانع از تحقق دموکراسی واقعی میشوند. همچنین، با تأکید بر نقش نهادهای جامعه مدنی و رسانهها در تقویت دموکراسی، به این نکته اشاره میشود که چگونه قوانین میتوانند به ارتقاء مشارکت شهروندان و پاسخگویی دولتها کمک کنند. در نهایت، این مقاله به ارائه پیشنهاداتی برای بهبود چارچوبهای قانونی در کشورهای در حال توسعه میپردازد تا بتوانند در راستای تقویت دموکراسی و حاکمیت قانون گام بردارند. از این رو، این تحقیق نهتنها به توصیف وضعیت کنونی پرداخته، بلکه به تحلیل عمیقتری از چگونگی شکلگیری و اجرای مؤثر قوانین در جهت تقویت دموکراسیهای نوپا میپردازد و چشماندازهای آینده را بررسی میکند.
کلیدواژه ها: حقوق عمومی، دموکراسیهای نوپا، قوانین و مقررات، مشارکت شهروندان، حاکمیت قانون
https://rnmagz.com/article/845/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82-%D8%B9%D9%85%D9%88%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D9%82%D9%88%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%85%D9%88%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B3%DB%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%86%D9%88%D9%BE%D8%A7:-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%D8%AA%D8%A3%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D9%85%D9%82%D8%B1%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%85%D9%88%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
4⃣ مقاله 4. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 نقش خانواده در شکل گیری نگرش های سیاسی بانوان
📅 دریافت: 27 آذر 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ زینب هاشمی باغی (استادیار گروه جامعه شناسی، واحد زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی، زاهدان، ایران)
✍ ابوالحسن جنتی (دانشجوی دکتری علوم سیاسی، گروه علوم سیاسی، واحد زاهدان، دانشگاه آزاد اسلامی، زاهدان، ایران )
چکیده
نقش خانواده در شکلگیری نگرشهای سیاسی بانوان یکی از جنبههای مهم در تحلیل تأثیرات اجتماعی بر رفتار سیاسی افراد است. خانواده بعنوان اولین و تأثیرگذارترین نهاد اجتماعی، در مراحل مختلف رشد و اجتماعی شدن فرد، نگرشهای سیاسی او را شکل میدهد. این مقاله به بررسی تأثیرات خانواده بر نگرشهای سیاسی بانوان پرداخته و نشان میدهد که خانواده از طریق ارائه آموزشهای اولیه، ارزشها، باورها و هنجارهای اجتماعی، نقش مهمی در تعیین مواضع سیاسی و تمایلات انتخاباتی بانوان ایفا میکند. در این راستا، سیاستگذاریهای مرتبط با خانواده باید باتوجه به نیازها و تحولات اجتماعی طراحی شوند تا نهتنها از توسعه فردی زنان حمایت کنند، بلکه به تقویت مشارکت فعال سیاسی آنها در جامعه کمک نمایند. بررسی این تعاملات، بر اهمیت حمایتهای اقتصادی، اجتماعی و عاطفی از زنان تأکید میکند و نشان میدهد که در بسیاری از موارد، محدودیتهای موجود در سیاستگذاریهای خانواده در ایران، مانع از رشد کامل و آزادانه نگرشهای سیاسی بانوان میشود. علاوه بر این، الگوهای مختلف تعامل دولت و خانواده، بویژه در زمینه سیاستهای خانواده، تأثیر زیادی بر نحوه شکلگیری نگرشهای سیاسی زنان دارند. بویژه در الگوهای اقتدارگرایانه و محدود کننده، مشارکت سیاسی زنان تحت تأثیر ارزشها و نظارتهای خانوادگی قرار میگیرد. درنهایت، این مقاله بر اهمیت بازنگری در سیاستهای خانواده و تأثیر آن بر توانمندسازی زنان در حوزه سیاستگذاری و مشارکت اجتماعی تأکید دارد.
کلیدواژه ها: نقش خانواده، نگرش های سیاسی بانوان، سیاست گذاری خانواده، مشارکت سیاسی بانوان، الگوهای تعامل دولت و خانواده
https://rnmagz.com/article/855/%D9%86%D9%82%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%B4%DA%A9%D9%84-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%86%DA%AF%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
2⃣ مقاله 2. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 بررسی علل شکلگیری اعتراضات دانشجویی دانشگاه های آمریکا سال 2024
📅 دریافت: 28 دی 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ پرویز رضا میرلطیفی (دانشیار، گروه آموزشی عمومی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، زاهدان، ایران)
✍ سیامک شهرکی (دانشجوی دکتری علوم سیاسی، گرایش مسائل ایران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد زاهدان)
چکیده
دانشگاه کلمبیا از 50 سال پیش پیشگام تظاهرات ضدنژادپرستی، ضدتبعیض و ضدجنگ بود و در سال 1968 میزبان تظاهرات ضدجنگ ویتنام و ضدنژادپرستی در ایالات متحده بود، پس از حملات اسرائیل به غزه به مرکز تظاهرات حمایت از فلسطین تبدیل شده است. در ۱۷ آوریل ۲۰۲۴ رشته اعتراضاتی از نوع اشغال فضاهای عمومی با پیشزمینه اعتراضات دانشجویی مرتبط با جنگ اسرائیل و حماس در دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آغاز شد. دانشجویان طرفدار فلسطین در محوطه دانشگاه اردوگاهی متشکل از ۵۰ چادر ایجاد کردند که آن را اردوگاه همبستگی غزه نامیدند، و خواستار عدم سرمایهگذاری در اسرائیل شدند. رئیس دانشگاه به اداره پلیس شهر نیویورک اجازه حمله به محوطه دانشگاه و دستگیریهای دسته جمعی را داد و اردوگاه به زور توسط نیروهای پلیس برچیده شد. پژوهش حاضر با روش توصیفی-تحلیلی و با استفاده از منابع کتابخانهای و سایتهای معتبر به بررسی علل شکلگیری اعتراضات دانشجویی دانشگاههای آمریکا در سال 2024 میلادی پرداخته است. نتایج نشان داد اعتراضات اخیر در دانشگاههای آمریکا، پیامدهای مهمی در دو عرصه داخلی و خارجی به دنبال دارد که نباید آنها را دستکم گرفت و با وجود سرکوب تجمعات دانشجویی و مقاومت بایدن در قبال درخواست دانشجویان و اساتید، اما حضور پررنگ آنها بهتدریج بر روندهای تصمیمساز دولت آمریکا در قبال جنگ غزه و رویکردهای حمایتی از رژیم صهیونیستی اثر خواهد گذاشت و سرکوب اعتراضات دانشجویی اخیر که یک تجربه مهم تاریخی در آمریکاست نهتنها باعث مهار معترضان نمیشود، بلکه جمعیت بیطرف و قشر خاکستری بیشتری را در آمریکا به سمت «حمایت از فلسطین» سوق میدهد.
کلیدواژه ها: کلمبیا، اعتراضات دانشجویی، فلسطین، دانشجویان آمریکا
https://rnmagz.com/article/864/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%84-%D8%B4%DA%A9%D9%84%E2%80%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2024--
✅ مجله بین المللی پژوهش ملل
1⃣ مقاله 1. دوره دهم، شماره 107، بهمن 1403
🍀 تهدیدات احتمالی حاکمیت طالبان بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
📅 دریافت: 30 دی 1403 | انتشار: 30 بهمن 1403
✍️ علی موسایی (دکتری روابط بینالملل، دانشگاه اصفهان)
✍ سعید وثوقی (دانشیار روابط بینالملل، گروه علوم سیاسی، دانشکده اقتصاد و علوم اداری، دانشگاه اصفهان)
چکیده
با سقوط حکومت طالبان پس از حمله نظامی آمریکا به افغانستان در پی حوادث 11 سپتامبر، نگرانیها در مورد تهدیدات طالبان علیه جمهوری اسلامی ایران تا حدودی فروکش کرد و جای خود را به تهدیدات امنیتی حضور ناتو در کنار مرزهای شرقی داد. اما در پی خروج ناتو و سقوط دولت اشرف غنی در 15 اوت 2021 و روی کار آمدن دوباره طالبان در افغانستان، نگرانیها راجع به تهدیداتی که ممکن است از سوی حاکمیت طالبان متوجه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران شود دوباره به دغدغه اصلی پژوهشگران این حوزه بدل شده است. از اینرو، هدف اصلی این مقاله پاسخگویی به این پرسش است که روی کار آمدن طالبان در افغانستان چه تهدیداتی را میتواند متوجه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نماید؟ برای پاسخگویی به پرسش پژوهش از روش کیفی مطالعه موردی چندگانه بهره گرفته شده است. دادهها نیز به شیوه کتابخانهای گردآوری و با رویکردی توصیفی – تحلیلی در بستر مفهومی نظریه امنیت ملی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. یافتههای مقاله نشان میدهد که حاکمیت طالبان در افغانستان میتواند تهدیداتی در ابعاد مختلف را متوجه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران نماید.
کلیدواژه ها: امنیت ملی، تهدید، جمهوری اسلامی ایران، طالبان
https://rnmagz.com/article/844/%D8%AA%D9%87%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%AD%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C-%D8%AD%D8%A7%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86