iklanviral_5 | Неотсортированное

Telegram-канал iklanviral_5 - 🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

-

Подписаться на канал

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Kenapa saya kata kalian akan dapat 2 dalam 1. Sebabnya yang pertama setelah menyertai Annisaa kalian akan dapat belajar berniaga bagi yang tak pernah berniaga. Ilmu dunia (bisnes) akan selalu dikongsi oleh puan founder dan juga leader.

Yang kedua, ilmu akhirat turut dikongsi bersama, kita sentiasa diingatkan supaya berselawat dan beristighfar. Menjaga silaturahim antara kita kerana ada keberkatannya iaitu dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Menarik bukan😉. Jom sertai saya dalam Annisaa. Pendaftaran R.M10. Tekan link dibawah saya akan bantu⤵️
Www.wassap.my/60107878612/nakjoindropshipT


#AnnisaaHana
#TeamKakLongHaini
#DROPSHIPTELEKUNG
#dropshipdiperlukan
#Annisaadihatikuselalu
#HanyaKauYangSatu
#SenangBIZtelekungAnnisaa

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

MENGENALI USTAZAH ASMA HARUN

36 tahun yang lepas ustazah lahir di kampung Batu 6, Kuala Terengganu. Ibu tercinta bernama Fikriah binti Awang, seorang guru fizik. Ayah tersayang Harun bin Ismail seorang peniaga (kedai Nasi Ayam Bt 6) dan juga pendakwah. Salasilah, Tok Guru Haji Abbas adalah moyang, Ustaz Haji Awang Abu Bakar adalah datuk ustazah.

Pengajian ustazah bermula daripada PASTI, Darul Taqwa, SMU (A) Darul Anuar Pulau Melaka, SMU (A) Maahad Muhammadi Lilbanat KB, Kolej Universiti Sultan Zainal Abidin (KUSZA), Universiti Al-Azhar Mesir, dan Open Univercity Malaysia (OUM). Doakan rezeki ustazah ke Ph.D. Insya Allah.

Pengalaman bekerja di JAKIM dan Jabatan Agama Islam Negeri Sembilan bermula 2008. Sebagai Penolong Pengarah Bahagian Undang-Undang Keluarga Islam dan Penolong Pengarah Bahagian Halal. Ustazah meletakkan jawatan pada tahun 2017.

SubhanAllah, ustazah hanya orang biasa-biasa sahaja, yang diberi sedikit kemampuan dan amanah untuk menyampaikan, mohon doakan terus kuat untuk melangkah, mohon teguran apabila ustazah melakukan kesalahan.

KEMBARA MENUJU ALLAH adalah buku terbaru Ustazah Asma bersama karyawan terkenal di Indonesia iaitu Dwi Suwiknyo.

Klik link dibawah untuk dapatkan buku ini :

https://asmaharun.com/buku/Maribelisekarang

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

CUACA TAK MENENTU

Beberapa harini, saya selalu sakit tekak dan pening kepala mungkin sebab cuaca sejak panas atau hujan. Peritnya sakit tekak sampai hilang suara dan kalau sakit kepala datang,nak buat kerja rumah atau kerja lain pun tak boleh.

Tapi Alhamdulilah, dengan adanya Refreshing Aromatheraphy dan Madu Halia Bentong. Saya tak perlu risau lagi. Cara guna Refreshing Aromatheraphy cuma roll on je kat kepala dan Madu Halia Bentong cuma minum 2 kali sehari pagi dan malam.

Madu halia: Rm59
Eo Blend: Rm35

Jika anda ingin cuba, anda tekan je link ni👇👇
www.wasap.my/60122571859/maduhaliadaneoblend

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

NAK TENGOK NETFLIX PREMIUM ULTRA 4K HD DENGAN HARGA MURAH ⁉️😱

🔰 NETFLIX PREMIUM UHD🔰

✅ Netflix Original, there will be no on hold/error/inactive for the account.
✅ Plan Premium UHD Official from Netflix inc.
✅ Legal Account
💯 Trusted

Kami juga ada jual: 😍✨

📌VIU Premium
📌Spotify Premium
📌Youtube Premium
📌Canva Pro
📌CourseHero Unlock
📌Studocu Unlock
📌Picsart Premium
📌Turnitin
📌Nord VPN
📌Express VPN

‼️ Stock LIMITED, GRAB NOW 😍

✅ Join our telegram channel /channel/netflixmurahbyama and group /channel/netflixbyama 💫

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Awak , awak ada RM22.5 tak ? takkan awak tak ada ? selama ni kalau ada RM22.5 kat bank boleh habis tak ? insyaAllah habis kalau tak asing awal awal kan !

Inilah sebab kita boleh manfaatkan RM22.50 kita dengan mendapatkan aset emas sebanyak RM150 .

Jika kita lakukan dalam tempoh setahun , kita ada aset emas sebanyak 8gram bernilai RM1,800 tau !

Nak tak nak saja kita buat force investment seperti kita lakukan dengan kwsp kita 😬

Tahu tahu banyak dah duit kan dlm kwsp tukan 😉 , itulah pentingnya asing ke tempat yang sayang kita nak pakai .

Banyak ke banyak kalau amalkan dengan GCA ?

Step ini sesuai untuk student dan surirumah sebelum belanja barang dapur setiap minggu Buat GCA .

Bagi sahabat2 dan rakan2 FB yang belum atau ingin memiliki akaun emas secara percuma bolehlah mendaftarkan diri di link dibawah

Jangan tunggu utk bermula. ..QM dah sediakan fasiliti utk kita bermula simpanan serendah RM10 & solusi utk kekalkan & menggandakan wang ringgit

Nak daftar akaun QM ? Nak saya bantu bimbing anda ? Klik link ni 👇👇
https://bit.ly/3Krhgsh

𝗦𝗔𝗬𝗔 𝗕𝗘𝗥𝗠𝗜𝗡𝗔𝗧, 𝗠𝗔𝗖𝗔𝗠 𝗠𝗔𝗡𝗔 𝗨𝗡𝗧𝗨𝗞 𝗕𝗘𝗥𝗠𝗨𝗟𝗔?? 🤓

𝐒𝐈𝐋𝐀 𝐋𝐈𝐇𝐀𝐓 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐏𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐋𝐄𝐍𝐆𝐊𝐀𝐏 𝐐𝐌 👇👇👇
https://youtu.be/I4l51uPsYIs

1️⃣ 𝐃𝐚𝐟𝐭𝐚𝐫 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 & 𝐕𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐐𝐌
👉 https://bit.ly/3Krhgsh

𝐂𝐚𝐫𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝
👉 :https://youtu.be/QPPEL0gA5HI

𝐏𝐞𝐫𝐡𝐚𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐛𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐡𝐥𝐢 𝐐𝐌 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐬𝐭𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐥𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐞𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥 𝐤𝐞 𝐀𝐜𝐜𝐭 𝐛𝐚𝐧𝐤.. 𝐭𝐮𝐚𝐧/𝐩𝐮𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐣𝐢𝐛 𝐛𝐮𝐚𝐭 𝟒 𝐩𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚 𝐢𝐧𝐢 𝐮𝐭𝐤 𝐊𝐘𝐂 𝐀𝐩𝐩𝐫𝐨𝐯𝐚𝐥. 𝐀𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐥𝐞𝐛𝐢𝐡 𝐛𝐚𝐢𝐤 𝐝𝐢𝐛𝐮𝐚𝐭 𝐬𝐞𝐣𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬 𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐟𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐀𝐜𝐜𝐭 𝐐𝐌 𝐭𝐮𝐚𝐧/𝐩𝐮𝐚𝐧 :

📍𝐄𝐝𝐢𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞
📍𝐊𝐘𝐂 𝐮𝐩𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐈𝐂 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐧 & 𝐁𝐞𝐥𝐚𝐤𝐚𝐧𝐠
📍𝐕𝐞𝐫𝐢𝐟𝐲 𝐧𝐨 𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞
📍𝐁𝐚𝐧𝐤 𝐀𝐜𝐜𝐭 𝐮𝐩𝐝𝐚𝐭𝐞
𝐒𝐢𝐥𝐚 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐊𝐘𝐂 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐬 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐈𝐑𝐌𝐄𝐃

𝗛𝘂𝗯𝘂𝗻𝗴𝗶 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗤𝗠 𝗔𝗻𝗱𝗮 𝗦𝗲𝗸𝗮𝗿𝗮𝗻𝗴
https://wasap.my/601128783402/INFOQMDAHDAFTAR

#GandakanSimpananBerganda
#SelamatkanBelanjaHangusKepadaTabungEmas
#simpanemasserendahrm10
#patuhshariah
#GSA
#GAEx10
#GCA

2️⃣ Isi details : Nama hendaklah seperti dalam IC (mesti ada bin/binti supaya senang approve KYC nanti)
3️⃣ Cek email pengesahan dari QM ➡️Reset your password ➡️ set up 6 digit pin.(boleh letak sama mcm no pin bank supaya senang ingat)
* email hanya valid within 30 minutes

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

"𝐀𝐣𝐚𝐢𝐛𝐧𝐲𝐚 𝐒𝐞𝐝𝐞𝐤𝐚𝐡.. 𝐒𝐞𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐬𝐞𝐝𝐞𝐤𝐚𝐡 𝐒𝐞𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐊𝐚𝐲𝐚." 😱
.
.
Kelebihan Bersedekah..
.
✅Terhindar dari sifat kedekut
✅Mendapat Ganjaran Pahala
✅Bertambah Rezeki dan Keberkatan
✅Dapat Ketenangan Hati dan Kebahagiaan
✅Memperkuatkan Iman dan dekatkan diri pada Allah.
.
Jom Bersedekah..
.
1 HARI, RM 10..
https://bit.ly/InfaqAlQuranpahalaberpanjangan

.
Semoga Allah merahmati kita semua. 🤲

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

"𝐀𝐣𝐚𝐢𝐛𝐧𝐲𝐚 𝐒𝐞𝐝𝐞𝐤𝐚𝐡.. 𝐒𝐞𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐬𝐞𝐝𝐞𝐤𝐚𝐡 𝐒𝐞𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐊𝐚𝐲𝐚." 😱
.
.
Kelebihan Bersedekah..
.
✅Terhindar dari sifat kedekut
✅Mendapat Ganjaran Pahala
✅Bertambah Rezeki dan Keberkatan
✅Dapat Ketenangan Hati dan Kebahagiaan
✅Memperkuatkan Iman dan dekatkan diri pada Allah.
.
Jom Bersedekah..
.
1 HARI, RM 10..
https://bit.ly/InfaqAlQuranpahalaberpanjangan

.
Semoga Allah merahmati kita semua. 🤲

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Teruja sangat² bila Pn Aziha Abdul Majid (Master Leader Produk) terjumpa Waboost ni. Apa taknya...Hanya beberapa klik je, WABOOST jalankan tugas nya Post kan iklan ke lebih 1000 nombor secara automatik

Jom lihat video sharing di ⤵️
https://softwareautomasibisnes.blogspot.com/2022/11/teruja-tengok-jualan-dia.html

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

*Recruitment / Hiring Now / Looking for lucrative income? How to dominate the marketplace? Ever thought of getting the best of yourself in the Real Estate industry?*

1) Real Estate Negotiators, Team Leaders & Probationary Estate Agents wanted
2) Comprehensive training will be provided
3) Earn a 5-figure per month
4) Gather Properties is the leading real estate agency in Malaysia
5) Fast commission
6) Full-time is preferable though part-time will be considered
7) For Malaysians and Malaysia PRs only
8) Offices from Penang to Ipoh to Selangor to Kuala Lumpur to Seremban to Melaka to Johor and soon in Kota Kinabalu
9) We want you!

Website @ https://yap-rony.blogspot.com/2021/05/real-estate-negotiators-team-leaders.html

👉 WhatsApp https://bit.ly/3dGUlLo
👉 WhatsApp https://bit.ly/3dGUlLo

Google Form @ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdj30GnTX2kUV0Ylk835fej2dvwIO3fNHfX8nEB9tkwVe-b8g/viewform?usp=pp_url


*YAP Rony* ©®™
(REN 13403, MIEA 00807)
Gather Properties Sdn Bhd (1100135-V)
Mobile: +60163067777
Email: yap.rony.real.estate@gmail.com & yap_rony@gather.com.my
Website: https://yap-rony.blogspot.com/
Website: https://u-mobile-biz-business.blogspot.com/
HQ: J-2-6, Pacific Place Commercial Centre, Jalan PJU 1A/4A, Ara Damansara, Petaling Jaya, Selangor 47301 Malaysia
Capitalists & Investors: /channel/Malaysia_Property_Real_Estate
Facebook: https://www.facebook.com/YAP.Rony.Property.and.RealEstate
Facebook: https://www.facebook.com/Malaysia.Fibre.Broadband.Internet.U.Mobile.Biz
Instagram: https://www.instagram.com/yap.rony/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yap-rony/
Linktree: https://linktr.ee/yap_rony
Telegram: /channel/yap_rony
Telegram Channel: /channel/MalaysiaFibreBroadbandInternet
Twitter: https://twitter.com/yap_rony
WhatsApp Business: https://wa.me/60163067777
YouTube: https://bit.ly/3ys5MzR
🇲🇾 Best Buy & ROI Catalogues: /channel/YAP_Rony_Catalogues

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Senang jer nak dapat sales dari Facebook group. Klik sini
( https://bit.ly/Fboom-X )

.
Sekarang saya dah pakai robot FBOOMX yang tolong post iklan saya automatik setiap masa.😍

So saya tak penat, bosan sebab nak kena post satu satu iklan saya.

✔️ Kos iklan tak perlu keluar
✔️ Hari hari sentiasa pm masuk
✔️ Tak penat post iklan sebab robot yang akan buatkan
.
Nak Tahu Rahsia Saya mudah dapat sales ?

Jom Nak tahu sekarang, Tekan link di bawah 👇😊

( https://bit.ly/Fboom-X )

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Letih layan customer yang hanya bluetick wasap sehingga terjejas tugasan lain❓

Apa kata kita dengar preview dari HQ Solvy tentang Waboost di bawah 👇

https://softwareautomasibisnes.blogspot.com/2022/11/masalah-bluetick-dan-penat-follow-up.html

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Ingin viralkan iklan anda secara automatik di fesbuk tanpa melalui iklan berbayar❓

FboomX ini kan ada... berbaloi sangat untuk membantu anda viralkan iklan di fesbuk.

Info lengkap ada di sini
👉 https://bit.ly/Fboom-X"

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

🍰Aneka Premium Cakes 🍰 Mamasab Bakery🍰

Hi , tgh cari kek utk makan santai-santai? kek utk birthday ?Kek anniversary ? kek utk jamuan, kek majlis kawin dan lain2 keraian

Nak balik kampung nak bawak ole2 pun boleh taw...
Jom grab kek dari mamasab bakery skrg.

wasap.my/60142504073/keksedap

#mamasabbakery #keksedap #kekmurah #kekcantik #kekjohor #kekmelaka #keknegerisembilan #kekkl #kekkualalumpur #kekperak #kekselangor #kekpahang

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

TEKNIK TERBAIK VIRALKAN PRODUK ANDA DI GROUP IKLAN TELEGRAM KAMI 👇👇

♻️ IKLAN PRODUK ANDA
🌀 t.me/IKLANPRODUKANDAA

♻️ GROUP BISNES MALAYSIA
🌀 t.me/DirJohor

♻️ IKLAN BISNES 1⃣
🌀 t.me/iklanbisnes1

♻️ IKLAN BISNES 2⃣
🌀 t.me/iklanbisnes2

♻️ IKLAN BISNES 3⃣
🌀 t.me/iklanbisnes3

♻️ IKLAN BISNES 4⃣
🌀 t.me/iklanbisnes4

♻️ IKLAN BISNES 5⃣
🌀 t.me/iklanbisnes5

♻️ IKLAN BISNES 6⃣
🌀 t.me/iklanbisnes6
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
👉 Nak Swap Bot ⁉️
👉 Nak Promote Link Group ⁉️
👉 Berminat ⁉️ Boleh Direct PM Admin
t.me/HDR_JOHOR
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Nak buat keje yang tak perlu keluar rumah.
Niaga telekung Annisaa, jom!

Scroll fon dan wasap je iklan cari pelanggan. Makin banyak kita beriklan, in shaa Allah makin ramai akan nampak.

Kalau hari - hari iklan kita lalu lalang kat fon tu agak agak mata yang memandang tergoda tak?🤭

InshaAllah rezeki Allah sangat luas. Jom lahh bertindak

Mulakan biz telekung dengan modal R M10 sahaja

Www.wassap.my/60107878612/DSAnnisaaT

#AnnisaaHana
#TeamKakLongHaini
#naktambahincome
#dropship #duittepi
#DropshipWanted
#dropshipdiperlukan 
#DROPSHIPTELEKUNG

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Senang jer nak dapat sales dari Facebook group. Klik sini
( https://bit.ly/Fboom-X )

.
Sekarang saya dah pakai robot FBOOMX yang tolong post iklan saya automatik setiap masa.😍

So saya tak penat, bosan sebab nak kena post satu satu iklan saya.

✔️ Kos iklan tak perlu keluar
✔️ Hari hari sentiasa pm masuk
✔️ Tak penat post iklan sebab robot yang akan buatkan
.
Nak Tahu Rahsia Saya mudah dapat sales ?

Jom Nak tahu sekarang, Tekan link di bawah 👇😊

( https://bit.ly/Fboom-X )

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Anda peminat gulai tempoyak ikan patin?
Teringin nak makan tapi tak tahu cara memasaknya?
Dah berpuluh resepi dari google dicuba tetapi hasilnya tidak memuaskan?

Kini anda tak perlu risau lagi dengan pes tempoyak kak poh kerja memasak menjadi lebih mudah dan menjimatkan masa. Pastinya membangkitkan selera anda sekeluarga.

Pes Tempoyak Kak Poh
⏺Sesuai untuk makan 2-4 orang
⏺Warisan asli keluarga Kak Poh
⏺Tahan sehingga 1 tahun
⏺Menggunakan durian asli tanpa campuran

❌Tanpa pengawet
❌Tanpa MSG
❌tanpa pewarna tiruan

Anda juga boleh dapatkan gulai tempoyak patin temerloh yang sedia untuk dimakan. Boleh dimakan bila-bila masa saja dan dimana jua anda berada. Sangat sesuai dibawa untuk camping atau aktiviti outdoor. Hanya perlukan 5 minit untuk memanaskan sebelum dihidang.

Berminat untuk mencuba?
Jom dapatkan pes tempoyak dan gulai tempoyak patin di sini https://kakpoh.com/?ref=158

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Gais,
Harga emas menjunam Ari ni...
Masa yang amat sesuai untuk mulakan simpanan emas...!
Jom mulakan simpanan emas anda sekarang.

Klik link bawah utk daftar
https://bit.ly/3Krhgsh

Sebarang pertanyaan boleh klik link bawah
www.wasap.my/601128783402/simpananemasqm

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

‼️Do you have a VIP channel?
⁉️Tired of managing payments and subscriptions?

💥The @VIP_agent_bot is here!

✅The easiest way to manage a VIP channel

🌟🌟FREE🌟🌟

ℹ️ More information:
🌐 https://vip-agent.com

👇👇Click here👇👇
💎 @VIP_agent_bot

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Fiqh Siasah Khulafa Al-Rasyidin: Khalifah Ali RA

🔴 SINOPSIS:

Buku ini merupakan edisi terakhir yang menyempurnakan penerbitan karya siri Fiqh Siasah Khulafa' Al-Rasyidin. Tulisan kali ini mencaritakan riwayat hidup seorang sahabat agung dan khalifah Islam ulung laitu Khalifah 'Ali bin Abi Talib RA yang mendapat tarbiah secara langsung daripada Rasulullah SAW dan memainkan peranan yang signifikan sepanjang pemerintahan Islam era tiga orang khalifah sebelumnya.

Khalifah 'All RA mengharungi suatu fasa pemerintahan yang sangat mencabar kerana mewarisi era kepemimpinan setelah kewafatan, Khalifah 'Uthman RA yang terbunuh syahid. Dalam pada itu, beliau meneruskan langkah politik secara berhikmah bagi maneruskan kelangsungan Islam. Malah, beliau juga mendepani dengan penuh kebijaksanaan terhadap fitnah dalaman umat yang sangat dahsyat kesan daripada tipu daya musuh Islam yang telah meninggalkan luka dan parut kepada ummah hari ini.

🔴 INFO BUKU :

ISBN : 9789672739043
Penulis : Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang
Muka Surat : 378
Halaman : Hitam Putih
Berat (Kg): 0.610
Tahun Terbit : 2022
Format : Softcover
Dimensi (Cm) : 22.6cm x 15cm x 2cm

🔴 HARGANYA : RM57.00
HARGA TERMASUK KOS PENGHANTARAN SEKALI


🔴 UNTUK URUSAN PEMBELIAN SILA WHATSAPP SAYA 0145145298...

https://hi.jomwasap.my/agendropship

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

*100 Contekan Iklan Gratis, Mau?* 😊

Jadi ceritanya, beberapa waktu lalu Saya bagi-bagi contekan iklan Gratis.

Saya senang bagi-bagi itu karena :
✅ Iklannya menarik
✅ Cocok untuk bisnis apapun, dan
✅ Mudah digunakan

Jadi sekarang, kalau mau jualannya praktis dan hemat waktu, tinggal contek aja deh iklan disitu. 🤗

Nah Saya ucapkan selamat ya buat yang sudah dapat contekan iklannya.
Dan buat yang belum dapat, bisa langsung chat aja ya.

Silahkan balas pesan ini dengan _*"MAU JUGA DONG"*_
Nanti Saya akan berikan aksesnya *GRATIS* 💯

Ya, contekan iklan yang bisa bikin orang lain penasaran sama produk Anda.
Mau??
😇

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

‼️Do you have a VIP channel?
⁉️Tired of managing payments and subscriptions?

💥The @VIP_agent_bot is here!

✅The easiest way to manage a VIP channel

🌟🌟FREE🌟🌟

ℹ️ More information:
🌐 https://vip-agent.com

👇👇Click here👇👇
💎 @VIP_agent_bot

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Nak cari bisnes yang tak perlu modal. Boleh buat tambahan duit belanja harian.

Apa kata jom jadi dropship telekung ANNISAA.

Bahan 'marketing' dan ayat menjual disediakan 'fresh' tiap - tiap hari. Tak payah pening. 'Postage' pun tak payah urus. Segala kerugian HQ akan tanggung.

Komisen pun tinggi. Best ke best?😍

Yuran komitmen R M10 aje. Bisnes boleh dibangunkan dan diwarisi. Insyaallah

Marilah bagi peluang kat diri sendiri. Mana tahu, ada rezeki di sini, bersama Annisaa kita sama - sama bina pendapatan dan saham akhirat 💚

Www.wassap.my/60107878612/DSAnnisaaHanaT

#AnnisaaHana
#TeamKakLongHaini
#DROPSHIPTELEKUNG
#DropshipWanted
#dropshipdiperlukan
#naktambahincome
#SenangBIZtelekungAnnisaa

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

NAK TENGOK NETFLIX PREMIUM ULTRA 4K HD DENGAN HARGA MURAH ⁉️😱

🔰 NETFLIX PREMIUM UHD🔰

✅ Netflix Original, there will be no on hold/error/inactive for the account.
✅ Plan Premium UHD Official from Netflix inc.
✅ Legal Account
💯 Trusted

Kami juga ada jual: 😍✨

📌VIU Premium
📌Spotify Premium
📌Youtube Premium
📌Canva Pro
📌CourseHero Unlock
📌Studocu Unlock
📌Picsart Premium
📌Turnitin
📌Nord VPN
📌Express VPN

‼️ Stock LIMITED, GRAB NOW 😍

✅ Join our telegram channel /channel/netflixmurahbyama and group /channel/netflixbyama 💫

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

TAMAN ORANG SOLEH

Ada 327 bab yang disusun oleh Imam Nawawi menghimpunkan ayat-ayat al-Quran dan hadis-hadis yang sahih dalam membincangkan topik-topik khusus berkaitan akidah, ibadah, dan akhlak.

Sesuai dengan namanya yang indah, kitab Riyadus Solihin ini mempunyai kehebatannya yang tersendiri. Kitab ini mendapat kedudukan yang tinggi dalam pengajian pada setiap peringkat ilmu.

SATU RUMAH, SATU RIYADUS SOLIHIN

Pastikan rumah kita menjadi taman orang yang soleh, dilengkapi dengan wujudnya kitab ini & subur dengan budaya ilmu.

Untuk mendapatkan kitab agung yang muktabar ini, boleh klik link dibawah :

https://riyadussolihin.com/Maribelisekarang

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Keajaiban datang bila kita di puncak tawakal.
Bila diri mula berserah secara total pada Allah untuk diuruskan.

Subhanallah. Ini kesimpulan dari kisah-kisah yang sahabat-sahabat FTR kongsikan sebelum ni.

Bergenang air mata, sebak, bila Allah tunjukkan kebesaran dan kekuasaannya. Di saat kita benar-benar perlukan bantuan, Allah buktikan janjiNya sentiasa benar.

“Dan barangsiapa bertawakal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan (keperluan)-nya.”
(QS Ath-Thalaq: 3)

Saat kita rasa seolah tiada harapan, jangan berhenti mengharap, Allah sentiasa ada.
.

Elak Masalah Rezeki Anda Makin Bertambah Besar.

Jom Cari Solusi nya disini :
https://bit.ly/ClearSAleFTR
https://bit.ly/ClearSAleFTR

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Awak , awak ada RM22.5 tak ? takkan awak tak ada ? selama ni kalau ada RM22.5 kat bank boleh habis tak ? insyaAllah habis kalau tak asing awal awal kan !

Inilah sebab kita boleh manfaatkan RM22.50 kita dengan mendapatkan aset emas sebanyak RM150 .

Jika kita lakukan dalam tempoh setahun , kita ada aset emas sebanyak 8gram bernilai RM1,800 tau !

Nak tak nak saja kita buat force investment seperti kita lakukan dengan kwsp kita 😬

Tahu tahu banyak dah duit kan dlm kwsp tukan 😉 , itulah pentingnya asing ke tempat yang sayang kita nak pakai .

Banyak ke banyak kalau amalkan dengan GCA ?

Step ini sesuai untuk student dan surirumah sebelum belanja barang dapur setiap minggu Buat GCA .

Bagi sahabat2 dan rakan2 FB yang belum atau ingin memiliki akaun emas secara percuma bolehlah mendaftarkan diri di link dibawah

Jangan tunggu utk bermula. ..QM dah sediakan fasiliti utk kita bermula simpanan serendah RM10 & solusi utk kekalkan & menggandakan wang ringgit

Nak daftar akaun QM ? Nak saya bantu bimbing anda ? Klik link ni 👇👇
https://bit.ly/3Krhgsh

𝗦𝗔𝗬𝗔 𝗕𝗘𝗥𝗠𝗜𝗡𝗔𝗧, 𝗠𝗔𝗖𝗔𝗠 𝗠𝗔𝗡𝗔 𝗨𝗡𝗧𝗨𝗞 𝗕𝗘𝗥𝗠𝗨𝗟𝗔?? 🤓

𝐒𝐈𝐋𝐀 𝐋𝐈𝐇𝐀𝐓 𝐕𝐈𝐃𝐄𝐎 𝐏𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐋𝐄𝐍𝐆𝐊𝐀𝐏 𝐐𝐌 👇👇👇
https://youtu.be/I4l51uPsYIs

1️⃣ 𝐃𝐚𝐟𝐭𝐚𝐫 𝗣𝗘𝗥𝗖𝗨𝗠𝗔 & 𝐕𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝 𝐀𝐜𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 𝐐𝐌
👉 https://bit.ly/3Krhgsh

𝐂𝐚𝐫𝐚 𝐯𝐞𝐫𝐢𝐟𝐢𝐞𝐝
👉 :https://youtu.be/QPPEL0gA5HI

𝐏𝐞𝐫𝐡𝐚𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐛𝐮𝐚𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐚 𝐚𝐡𝐥𝐢 𝐐𝐌 𝐮𝐧𝐭𝐮𝐤 𝐦𝐞𝐦𝐚𝐬𝐭𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐤𝐞𝐥𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐬𝐞𝐬 𝐰𝐢𝐭𝐡𝐝𝐫𝐚𝐰𝐚𝐥 𝐤𝐞 𝐀𝐜𝐜𝐭 𝐛𝐚𝐧𝐤.. 𝐭𝐮𝐚𝐧/𝐩𝐮𝐚𝐧 𝐰𝐚𝐣𝐢𝐛 𝐛𝐮𝐚𝐭 𝟒 𝐩𝐞𝐤𝐚𝐫𝐚 𝐢𝐧𝐢 𝐮𝐭𝐤 𝐊𝐘𝐂 𝐀𝐩𝐩𝐫𝐨𝐯𝐚𝐥. 𝐀𝐝𝐚𝐥𝐚𝐡 𝐥𝐞𝐛𝐢𝐡 𝐛𝐚𝐢𝐤 𝐝𝐢𝐛𝐮𝐚𝐭 𝐬𝐞𝐣𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐞𝐩𝐚𝐬 𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐟𝐭𝐚𝐫𝐚𝐧 𝐀𝐜𝐜𝐭 𝐐𝐌 𝐭𝐮𝐚𝐧/𝐩𝐮𝐚𝐧 :

📍𝐄𝐝𝐢𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞
📍𝐊𝐘𝐂 𝐮𝐩𝐥𝐨𝐚𝐝 𝐈𝐂 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐧 & 𝐁𝐞𝐥𝐚𝐤𝐚𝐧𝐠
📍𝐕𝐞𝐫𝐢𝐟𝐲 𝐧𝐨 𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞
📍𝐁𝐚𝐧𝐤 𝐀𝐜𝐜𝐭 𝐮𝐩𝐝𝐚𝐭𝐞
𝐒𝐢𝐥𝐚 𝐩𝐚𝐬𝐭𝐢𝐤𝐚𝐧 𝐊𝐘𝐂 𝐛𝐞𝐫𝐬𝐭𝐚𝐭𝐮𝐬 𝐂𝐎𝐍𝐅𝐈𝐑𝐌𝐄𝐃

𝗛𝘂𝗯𝘂𝗻𝗴𝗶 𝗖𝗼𝗻𝘀𝘂𝗹𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗤𝗠 𝗔𝗻𝗱𝗮 𝗦𝗲𝗸𝗮𝗿𝗮𝗻𝗴
https://wasap.my/601128783402/INFOQMDAHDAFTAR

#GandakanSimpananBerganda
#SelamatkanBelanjaHangusKepadaTabungEmas
#simpanemasserendahrm10
#patuhshariah
#GSA
#GAEx10
#GCA

2️⃣ Isi details : Nama hendaklah seperti dalam IC (mesti ada bin/binti supaya senang approve KYC nanti)
3️⃣ Cek email pengesahan dari QM ➡️Reset your password ➡️ set up 6 digit pin.(boleh letak sama mcm no pin bank supaya senang ingat)
* email hanya valid within 30 minutes

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Senang jer nak dapat sales dari Facebook group. Klik sini
( https://bit.ly/Fboom-X )

.
Sekarang saya dah pakai robot FBOOMX yang tolong post iklan saya automatik setiap masa.😍

So saya tak penat, bosan sebab nak kena post satu satu iklan saya.

✔️ Kos iklan tak perlu keluar
✔️ Hari hari sentiasa pm masuk
✔️ Tak penat post iklan sebab robot yang akan buatkan
.
Nak Tahu Rahsia Saya mudah dapat sales ?

Jom Nak tahu sekarang, Tekan link di bawah 👇😊

( https://bit.ly/Fboom-X )

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Senang jer nak dapat sales dari Facebook group. Klik sini
( https://bit.ly/Fboom-X )

.
Sekarang saya dah pakai robot FBOOMX yang tolong post iklan saya automatik setiap masa.😍

So saya tak penat, bosan sebab nak kena post satu satu iklan saya.

✔️ Kos iklan tak perlu keluar
✔️ Hari hari sentiasa pm masuk
✔️ Tak penat post iklan sebab robot yang akan buatkan
.
Nak Tahu Rahsia Saya mudah dapat sales ?

Jom Nak tahu sekarang, Tekan link di bawah 👇😊

( https://bit.ly/Fboom-X )

Читать полностью…

🔥 Iklan Viral 5️⃣ 🔥

Letih layan customer yang hanya bluetick wasap sehingga terjejas tugasan lain❓

Apa kata kita dengar preview dari HQ Solvy tentang Waboost di bawah 👇

https://softwareautomasibisnes.blogspot.com/2022/11/masalah-bluetick-dan-penat-follow-up.html

Читать полностью…
Подписаться на канал