✅ ویس کامل کارگاه های روانشناسی از اساتید مطرح #رایگان 💯 اگه دنبال فایل کارگاه های رایگان هستی دایرکت پیام بده @psy_m_ebadat ❌شماره تماس 09140333455 پیج اینستا @Psy_m_ebada لینک دعوت https://t.me/Free_psychology_file
👌دوره جامع سخنرانی و فن بیان
👤 بهرامپور
🔺قسمت ۳
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
👌دوره جامع سخنرانی و فن بیان
👤 بهرامپور
🔺قسمت ۱
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
👨🏼🎓 دانشگاه تهرانی شو 👩🏻🎓
🔴 کارگاه مداخله درمانی در بحران سوگ کودکان
💥 *اعطای گواهینامه دو زبانه از دانشگاه تهران*🧾
👩🏫مدرس: سرکار خانم دکتر شقایق جابرزاده انصاری (روانشناسی تخصصی کودک و مدرس دانشگاه)
❇️شیوه برگزاری: حضوری دراصفهان / آنلاین در سراسر کشور
✨️همراه با امكان دسترسی به فایل آفلاین کلاس ✨️
🎯ویژه : متخصصین ، دانشجویان روانشناسی و مشاوره ، علاقه مندان به حوزه کار با کودک ، والدین و...
📆 زمان برگزاری:
یکشنبه ۴ خرداد ماه( ساعت ۱۴ الی ۱۹ )
📌 *سرفصل ها*
🔸بازی درمانی و قصه درمانی در سوگ کودکان
🔸درک مراحل رشد کودکان در سازگاری باسوگ
🔸شناخت علایم فیزویولوژیک ،هیجانی شناختی و رفتاری سوگ درکودکان
🔸نحوه گفتن مرگ عزیزان به کودک
🔸مفهوم سازی مرگ در سنین مختلف
🔸باور های غلط کودکان در مورد سوگ
🔸تکنیک های درمانی حل سوگ در کودکان
🔸کودکان و مراسم سوگواری عزیزان
❇️ مبلغ کارگاه : ۷۰۰ هزار تومان
شرایط پرداخت در دوقسط :
۱. قسط اول جهت نهایی شدن ثبت نام
۲. قسط دوم قبل از کارگاه
☎️ جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلمه کارگاه را به شماره زیر ارسال کنید :
09053000213📲
👌رهایی ازوابستگی فضای مجازی
👤دکتر سادات
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
#ویس
👌 فرزندپروری و باورهای بنیادین
👤دکتر موتابی
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
💥از رموز ساختار روانی انسان تناقض " تغییر وتصدیق" است. تغییری رخ نخواهد داد اگر تصدیق و پذیرشی نباشد. وقتی در برای تغییر فکر، احساس، و رفتار در تکاپو و تقلا هستی، وجودت ماهیتی ایستا دارد که گویی در یک تردمیل در حال درجا زدنی. اما به محض اینکه به مشاهده و پذیرش آنها میپردازی ساختار و سازمان روانیات شروع به حرکت و تغییر میکند.
ویژگی روانشناختی دیگری که در شخصیت چارلی قابل توجه است، مکانیزم انکار و ندیدن واقعیات زندگی است. الی دختر چارلی به وضوح جامعه ستیز است. طوری که مادرش او را شیطان خطاب میکند. به پدرش قرص خواب آور میدهد. صدای اعترافات یک پسر را ضبط و منتشر میکند. عکس پدرش را در صفحه فبیسوکش منتشر... ظرف غذای پرنده در پشت پنجره را میشکند، حتی به حیوانات نیز رحم ندارد. اما چارلی او را انسانی فوق العاده و معرکه میپندارد تا با خودفریبی کمی از احساسات گناهش بکاهد. و اینگونه به خود بقبولاند که نبود پدر در زندگی او تاثیر منفی نداشته ست. او بدون پدر هم عالی و معرکه شده است.. بدین ترتیب با تحریف واقعیت، شرمساری خود را کاهش میدهد.
اما توماس پسرک جوانی که در تلاش برای نجات روح چارلی بود. در سکانس های پایانی زمانی که چارلی خطاب به توماس بی پروا از عشق بازی هایش با آلن میگفت، واکنش توماس از نظر روانشناختی قابل توجه است. توماس ابتدا مضطرب میشود. نشانه های اضطراب فریزشدگی، بی حرکت شدن مشخص است، اضطراب چه زمانی در روان ما فعال میشود؟. بالا رفتن اضطراب عموماً به معنای نزدیک شدن به موضوعات متعارض در ناهشیار است. یعنی زمانی که ناهوشیار احساس تهدید کند، سیستم اضطراب فعال میشود تا به ما هشدار دهد که خطری وجود دارد. برای توماس ارتباط با همجنس یک تابوی خطرناک است وقتی چارلی متهورانه از ارتباطش میگوید روانِ توماس ظرفیت هضم و پذیرش چنین عقایدی را ندارد. برای رهایی از این اضطراب چند بار فریاد میزند استپ، استپ (بس کن، بس کن). و سپس به او میگوید "تو حال به هم زنی"
وقتی ظرفیت روانشناختی ما رشد نکرده، انسان ها را فقط زمانی میپذیریم که هم اندازه ظرف وجودی مان باشند. اگر با تمرین های متاملانه، پیمانۀ درونی خودمان را بزرگ و بزرگتر کنیم، آنگاه میتوانیم انسان ها را بی قید و شرط بپذیریم. میتوانیم بدون قضاوت و ارزش گذاری نظاره گر رفتار دیگران باشیم.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
مادر الی و زنِ سابق چارلی که فقط در یک سکانس در این فیلم نقشآفرینی کرده است. او هیچگاه از دلنگرانیها، پیامها و ایمیلهای چارلی به الی نگفته است. درتمام این سالها که چارلی پیکیر احوالات دخترش بوده است، مری، الی را از چارلی دور نگه داشت. در سکانسی که مری وارد خانۀ چارلی میشود، به او میگوید: اوایل برای آنکه فکر نکنی من مادر بدی هستم، او را از تو دور نگه میداشتم، اما بعدها نگران جانت بودم. نگران از اینکه مبادا تو را بکشد. الی در تمام این سالها پدرش را با صفات بیعاطفه؛ سرد و بدجنس شناخته است. شاید اگر پنهانکاری مادر نمیبود، تصویر زمخت و سرد پدر تلطیف و واقعگرایانهتر میشد.
مرگ دردناک آلن نقطۀ شروع پرخوریهای بیرویه و جنون آمیز چارلی است. پرخوریهایی که هر لحظه او را به مرگ نزدیکتر میکند. انسانها برای اجتناب از رویارویی با احساسات دردناکشان براساس سازمان شخصیتی، تجربۀ زندگی، الگوهای یادگیریشان و... به صورت ناهوشیار راهکارهای مختلفی را برمیگزینند. این راهکارها اگر چه سلامت جسمانی و روانی ما را تهدید خواهند کرد اما ما را در یک فضای امنِ خالی از ترس و تردید، قرار خواهد داد.
چاقی و پرخوریهای چارلی علیرغم پیامدهای منفی جبران ناپذیرش، کارکردهایی هم دارد. به عبارتی این رفتارها برای چارلی کار میکند، او را از احساسات دردناکش محافظت میکند.
وقتی سیستم روانی ما ظرفیت کافی برای پذیرش و هضم احساسات، افکار، تمایلات و وقایع ناخوشایند را نداشته باشد برای محافظت از خود به رفتارهایی مثل پرخوری، افراط در سیگار، میبارگی، بی بندوباری جنسی، پرخوابی، و .. روی میآورد. چارلی که همزمان از گذشتۀ خود شرمسار و در احساس گناه ناسالم غوطهور است؛ با مرگ آلن دچار رکود و بیمعنایی میشود که گویا زندگی هیچ معنایی برای او ندارد. او برای رهایی از این احساسات زجرآور به پرخوری روی آورده است.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
✍بدینترتیب الی در کودکی از حمایت، محبت و حضور پدر بیبهره است. دلیل رفتنِ پدر که او و مادرش را به خاطر عشق به یک همجنس تنها گذاشته، قابل درک نیست. همین خشم او را نسبت به پدر بیشتر و بیشتر میکند
الی همان ابهب در کتاب موبی دیک است، که میخواهد از نهنگی که پای او را قطع کرده انتقام بگیرد. و چارلی پدر الی همان نهنگ در کتاب موبی دیک است که زندگی او را نابود کردهاست. اِلی 17 ساله، 9 سال است با قلبی پر از خشم و غیض زندگی میکند تا روزی بتواند انتقامش را از پدر بگیرد. یک خشم قتلخواهانه. به همین خاطر در سکانسی مشاهده میکنیم در غذای پدر قرص خواب آور میریزد، اما نه آنقدر زیاد که مطمئن شود خواهد مرد. الی یک احساس متعارضِ دوسوگرایانه نسبت به پدرش دارد، هم میخواهد چارلی بمیرد هم نمیخواهد. نوسانی بین عشق و نفرت. همانطور که خودش در نوشتههایش گفته بود:
تمام زندگیاش به قصد کشتن یک نهنگ خاص سپری میشود که فکر میکنم غمناک است، زیرا این نهنگ هیچ احساساتی ندارد او فقط یک حیوان بزرگ و بدبخت است و دلِ من حتی برای ابهب نیز میسوزد زیرا فکر میکند اگر این نهنگ را بکشد، زندگیاش بهتر خواهد شد. اما در واقعیت هیچ کمکی به او نخواهد کرد،
او از پدرش متنفر است که زندگی اش را نابود کرده، توامان دلش برای او نیز میسوزد، چرا که بدبختی است که احساساتی ندارد. انسانها نسبت به هر چیز و هرکسی که برایشان مهم است، احساسات دوسوگرایانه (ambivalence) دارند. به عبارت دیگر ابراز عقاید، واکنش ها، یا احساسات متصاد در آن واحد نسبت به یک شخص را دوسوگرایی میگویند. افرادی که در مسیر رشد آسیب دیده اند، ظرفیت تحمل دوسوگرایی را ندارند. نمیتوانند درک کنند، کسی که کامیاب میکند همان کسی است که گاهی هم او را ناکام میگذارد.
وجه دیگری از شخصیت الی که قابل تحلیل روانشانختی است، شخصیت جامعهستیز و پرخاشگرانۀ اوست. او به دنبال انتقام از همه است. او از همه دنیا عصبانی است.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
👤تحلیل روانشناسی فیلم سینمایی #نهنگ
فیلم با سکانسی شروع میشود که اتوبوسی در جادهای خلوت میایستد.
مردی با چمدان و کولهای در پشت پیاده میشود.
سپس صحنۀ کلاس آنلاینی است که معلم دوربین خود را روشن نمیکند.
معلم ادبیات انگلیسی با صفحهای تماما سیاه با دانشجویانی که همگی تصویر دوربینشان روشن است، تعامل دارد.
اسم او چارلی است. مردی با وزن 267 کیلو، با مشکلات جسمانی شدید که او را در آستانۀ مرگ قرار دادهاند اما از رفتن به بیمارستان به بهانۀ نداشتن پول و بیمۀ سلامت طفره میرود.
در سکانس بعدی چارلی سرفهکنان در حالی روی صندلی نشسته که به سختی نفس میکشد و همزمان برای زنده ماندن و خواندن یک برگه کاغذ (موبی دیک.... در کتاب معرکۀ موبی دیک.... موبی...) تلاش میکند. در لپتاپ معلم هم فیلمی از رابطۀ جنسی دو مرد درحال نمایش است که بیانگر گرایشات همجنسگرایانۀ چارلی است.
در همین حین پسر جوانی با کولهپشتی به خانۀ چارلی میآید. او همان مرد ساک به دستی است که فیلم با او شروع شده بود. این پسر جوان مبلغ مذهبی است. پیام مهر مسیح را منتشر میکند. پسر که نام او توماس است میخواهد با تماس با اوژانش به چارلی کمک کند اما چارلی فقط از او میخواهد آن برگه کاغذ را برایش بخواند.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
⁉️آیا تا بحال فکر کردی چرا بعضی اشتباهات توی زندگیت تکرار میشه؟
چرا بعضی احساسات همیشه همراهته؟
☑️جوابش توی طرحواره هاست
توی این کارگاه یاد می گیری چظور زخم های کهنه را ترمیم کنی و زندگی جدیدی بسازی.
☑️می فهمی چرا بعضی رابطه ها برات سخت میشن
☑️یاد می گیری چطور با خودت و دیگران مهربان تر باشی
💥چطور یک بزرگسال سالم و کودک شاد وجودت را زندگی کنی
📚کارگاه طرحواره درمانی جای برای شناخت، رهایی وباز سازی الگوهای ناسازگار است.
🏡مکان برگزاری: کافه آلکا، دروازه دولت، ساختمان ارگ جهان نما، طبقه اول.
🌹شروع کارگاه از خرداد ماه
روزهای چهار شنبه 5-7
📲ثبت نام: واتساپ 09133654518
💥منتظر دیدار شما هستیم💥
#کارگاه
👌حل تعارض زوجین
👤دکتر اکبری
🔺قسمت اول
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
#کارگاه
👌اختلالات جنسی تحلیلی
👤دکتر معین
🔺قسمت دوم
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
روز روانشناس و مشاور روز التیام بخش زخم های پنهان مبارک
آرزوی رشد و موفقیت برای اساتید گرامی دارم 🪷
⭐️البته این حاشیهها تاثیر خود را بر متن و جان این فیلم اعمال کرده و باعث شده تا این فیلم در برخی موارد دچار ایراداتی جدی شود.
✍بهعنوان مثال میتوان به نحوهی روایت گذشت زمان در فیلم اشاره کرد. همانطور که پیش از این اشاره شد، ماینر ۲۸ سال از عمر خود را در بیمارستان روانی «کروتورن» گذراند و از این مدت، ۱۱ سال با پروفسور موری همکاری کرد. با این وجود، نحوهی روایت این همکاری در فیلم به گونهای است که انگار تمام اتفاقات روایت شده در اثر تنها ۱ یا ۲ سال زمان برده است. تنها معیار برای درک گذر زمان در فیلم، ریش ماینر است! او تنها شخصیتی است که با گذر زمان پیر شده و ریشهای بلند و جوگندمی وی در طول این ایام به رنگ خاکستری در میآیند. در نقطهی مقابل او، کودکان فیلم قرار دارند که هیچکدام حتی ذرهای بزرگتر و جوانتر نمیشوند. این تضاد ظاهری در روایت داستان بیننده را گمراه کرده و باعث میشود فکر کنیم سفید شدن ریشهای ماینر در اثر فشارهای روانی و سختی روزگار است!
✍پروفسور و مرد دیوانه اثری زیبا و قابل دفاع است که در عین وفاداری به ریشهی تاریخی خود، جذابیت داستانی و سینمایی کافی برای مخاطبان عام سینما را هم داراست. شاید اگر حجم حاشیههای ساخت این فیلم با تبلیغات کافی و مناسب جایگزین میشد، میتوانستیم آن را رقیبی جدی برای فیلمهای دیگر هم سبک خود مثل «سوگلی» که برندهی جایزهی اسکاره هم شد در نظر بگیریم. صفینیا به عنوان یک ایرانیِ «فیلم اولی» در هالیوود توانست اثری قابل دفاع در اختیار جهانیان قرار دهد و مطمئناً اگر به دلیل حاشیههای حقوقی، نام وی از فیلم حذف نمیشد، پروفسور و مرد دیوانه میتوانست نقطهی عطفی در کارنامهی هنری او باشد.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
✍سر جیمز موری هم کودکی مشتاق به علم از خانوادهای معمولی بود که به دلیل فقر در ۱۴ سالگی مدرسه را ترک کرد و به خودآموزی روی آورد. تلاش او آنقدر موفقیت آمیز بود که در سن ۱۷ سالگی به عنوان معلم در یک مرکز آموزشی مشغول کار شد و خیلی زود به مقام مدیر آن مرکز نائل آمد. او انجمن باستانشناسی را در این مرکز آموزشی پایهگذاری کرد و به دلیل علاقهاش به زبان شناسی، به این شاخه از علوم انسانی روی آورد. وی آنقدر در این زمینه موفق بود که از سوی دانشگاه آکسفورد برای نوشتن فرهنگ لغات انگلیسی دعوت شد. او ۱۱ فرزند داشت که برخی از آنها هم مانند پدر خود به فردی تاثیرگذار در تاریخ تبدیل شدند. زندگی هردو قهرمان داستان بسیار جذاب و شگفتانگیز بوده و به خوبی میتواند موجبات سرگرمی مخاطب را فراهم کند.
✍به این داستان جذاب، باید هنرنمایی مل گیبسون و شان پن را هم اضافه کرد که در جای جای این فیلم احساسات بیننده را به قلیان وا میدارد. شان پن پیش از این در فیلم «من سم هستم» تجربهی بازی در نقش یک معلول ذهنی را داشته و اکنون در این فیلم یکبار دیگر با مشکلات روانی و ذهنی دست و پنجه نرم میکند. پن در نقش ماینر به خوبی آنچهمتاسفانه حاشیههای پروفسور و مرد دیوانه بیش از خود فیلم سر و صدا به پا کرده است. البته این حاشیهها اثر خود را بر متن و جان این اثر گذاشته است و باعث شده تا این فیلم در برخی موارد دچار ایراداتی جدی شود. که از یک بیمار اسکیزوفرنی انتظار میرود را به نمایش میگذارد: دست و پنجه نرم کردن با توهمات زجر آور، واکنشهای عصبی و گاهاً غیرقابل پیشبینی در برابر مسائل، احساس گناه و عذاب وجدان و نهایتاً، درد و رنج فیزیکی ناشی از این مشکلات.
⭐️ نکتهی قابل تامل در نقش آفرینی شان پن، عدم شباهت آن به نقش سم در فیلم «من سم هستم» است. این امر گواه تلاش شان پن برای خارج شدن از کلیشهی شخصی خود و سعی در ارائهی نقشی متفاوت است؛ امری که از هر نظر ارزشمند و قابل تقدیر خواهد بود.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
👌دوره جامع سخنرانی و فن بیان
👤 بهرامپور
🔺قسمت ۲
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
⚜️ دوره سوپرویژن فرزند خواندگی ⚜️
🔴ظرفیت دوره فقط ۱۰ نفر
👩🏫 باتدریس : سرکار خانم دکتر شقایق جابرزاده انصاری(دکتری روانشناسی کودک و مدرس دانشگاه)
🔸️همراه با ارائه مدرک معتبر 🔸️
📌 شامل( ۵ جلسه دو ساعت )
🕰️ زمان برگزاری: شنبه ها
ساعت : ۱۷ الی ۱۹
✅همراه با برسی دو کیس
🔸گفتن حقیقت به فرزند خوانده و نگرانی های والدین
🔹️ مشاهده کامل مراجع و درمانگر با آیینه یک طرفه
🔷️ کیس فرمولیشن بعد از پایان جلسه
🔷️ پرونده نویسی و روند درمان هرجلسه
🔷️ تحلیل کیس و جمع بندی جلسات درمان با کیس واقعی
☎️ جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر کلمه سوپر ویژن را به شماره تماس زیر ارسال کنید :
۰۹۰۵۳۰۰۰۲۱۳
✨طرح همدلی:✨
📰 کارگاه «لجبازی در کودکان»
📎ویژه دانشجویان و متختصصان رشته روانشناسی و مشاوره، همچنین علاقهمندان این حوزه
🔅 همراه با مدرک معتبر زیر نظر نظام و بهزیستی
🔱مدرس:
محدثه عبادت
متخصص کودک و نوجوان ، مشاور آموزش و پرورش و طراح بازی درمانی
💳 مبلغ سرمایهگذاری:
۲۰۰ هزارتومان
⏰ زمان:
چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت و ۷ خرداد ماه
ساعت ۱۸:۰۰ الی ۱۹:۰۰
📍به صورت آنلاین و افلاین
جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در ارتباط باشید:
📞 ۰۹۱۴۰۳۳۳۴۵۵
در خواست دوست عزیزمان 🌸
کارگاه اعتیاد به فضای مجازی
✅خیلی واقعا تو این حیطه کارگاه گذاشته نشده اما من چیزهای مربوط بهش رو براتون میزارم
امیدوارم موثری باشه 😊👍
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
#کتاب
📕 کتاب ارزیابی و آزمون نگری روانشناختی
👤مولف: خدایاری فرد
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
یکی از نشانههای رایج سوگواری واکنشهای خشمگینانه و خصمانه است. این خشم متوجه فرد متوفی است، که چرا مرده است. اما چون موضوع خشم همان موضوع عشق است، یعنی فرد از عشقش خشمگین است، این خشم در او احساس گناه ایجاد میکند، برای رهایی از این احساس گناه، خشم را جابهجا میکند. در بیشتر مواقع این خشم به خود فرد برمیگردد، و بهصورت نشانههای افسردگی تظاهر مییابد. بنابراین بخشی از افسردگی چارلی خشمی است که به خود برگردانده. خشم از آلن که چرا او را ترک کرده و چرا در آن حالت فجیع (مرگ به دلیل لاغری مفرط) خودش را به هلاکت رسانده است؟ پرخوریها و افسردگی چارلی بازنمای خشمی هستند که معطوف به خودش شده است.
اروین یالوم میگوید: سوگ بهای جرئت دوست داشتن دیگران است. چارلی جرئت کرد خانوادهش را ترک کند تا با آلن زندگی کند.اما این جرئت را با تمام و کمال نپذیرفت. مانند کسی که با دلهره و تردید کسی را تاریکی ببوسد. در سرتاسر فیلم مشاهده میکنیم چارلی مدام برای هر اتفاق سادهای احساس تاسف و شرمساری دارد. مکررا به اطرافیانش میگوید: متاسفم.
او شرمسار است، از گذشتۀ خود، از رنجهایی که بر خانوادهاش بهخصوص دخترش روا داشته است. چارلی تنها زمانی رها میشود که عشقش را میپذیرد. در سکانسهای پایانی فیلم آنجا که بدون تردید، با اطمینان و جرات و خالی از هرگونه شرم و خجالت از عشقش به آلن سخن میگوید، احساس شکفتگی و گشودگی در چهرهاش هویدا، سبک و رها میشود. گویی باری از دوشش برداشته میشود. باری که سالها با خود حمل میکرد و بابتش همواره متاسف و شرمسار بودهاست. بعد از همین اتفاق فردا صبح درکلاس آنلاین دوربین خود را بر دانشآموزانش روشن میکند. و نه تنها چهره بلکه تمام قد خود را به نمایش میگذارد. بدینترتیب با خودش آشتی میکند. اینجاست که آرنوفکسی به زییایی این شگفتی روان انسان را در هنر سینما به نمایش میگذارد:
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
در سکانسی چارلی از الی میخواهد مقالهای بنویسد، فقط صادقانه بنویسد. الی سه جمله مینویسد: این آپارتمان بوی گند میده. این دفترچه آشغاله. من ازهمه متنفرم.
یا در سکانسی دیگر با چشمانی گریان و بُغضی در گلو سرِ پدرش فریاد میزند "که تو به من یاد دادی که همۀ آدمها عوضیاند. مردم این حقیقت را دیر میفهمند ولی تو باعث شدی من وقتی 8 سالم بود، بفهمم و از این جهت از تو ممنونم" این احساس الی درباره دنیا و دیگران است. این تنفر از از چه زمانی در وجود الی ریشه دوانیده است؟
بعد از آنکه چارلی او را ترک میکند، الی سالها با این باور بزرگ میشود که به او ظلم شده است. حق داشته است که از نعمت حضور پدر بهره مند شود اما زندگی، پدر را از او ربودهاست. بنابراین از دنیا تمام متعلقات آن طلبکار است.
چنین حس و ادراکی در یکی از دیالوگهای فیلم خود را نشان میدهد آنجا که با خشمی آکنده از غیض و حسرت به چارلی میگوید: تمام این مدت تو میتونستی بخشی از زندگی من باشی. و چارلی که از احساس گناه و خودسرزنشی شدیدی در رنج است در پاسخ میگوید: چه کسی دوست دارد من بخشی از زندگیش باشم؟"
این نوع احساسات را در اقلیتهای قومی، نژادی و مذهبی که مورد غفلت، تبعیض و ظلم قرار گرفتهاند، یا افرادی که در محلههای محروم اجتماعی و فقیرنشین زندگی کردهاند. کودکان بدسرپرست یا بی سرپرستی که در مراکز نگهداری میشوند، نیز مشاهده میکنیم. وجه مشترک همه آنها یک چیز است: محرومیت. محروم شدن از وجود پدر، مادر، رفاه، ثروت، شغل و ...
در این افراد بیگانگی اجتماعی، درک نشدن، بدگمانی و بی اعتمادی وجود دارد که آنها مستعد رفتارهای بزهکارانه و پرخاشگرانهاند، چرا که تمام دنیا را مقصر بدبختیهای خود میپندارند و جستجوی انتقام از آنها. ادراک آنها از دیگران چنین است که کسی آنها را درک نمیکند؛ دنیا با آنها بد تا کردهاست؛ و از انها کاملا جدا هستند. خصومتی پنهان در درون آنان شعلهور است که هر لحظه مستعد زبانه کشیدن. الی دختر چارلی نیز تاحدودی نماینده چنین افرادی است.
یکی از مهمترین و معتبرترین تست های روانشناسی که میتوان با آن گرایشات جامعه ستیزانه، خصومت و خشم را شناسایی کرد، است.
معمولا اقلیت هاو کسانی که از نظر اجتماعی ناکام و محروم هستند، در این مقیاس نمرۀ بالایی کسب میکنند.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
پسر جوان برگه را میخواند:
"در کتاب معرکۀ موبی دیک اثر هرمان ملویل مصنف داستان حضورش در دریا را بازگو میکند.
مصنف در اولین بخش کتابخش خود را اسماعیل مینامد، که در شهری کوچک در کنار دریا زندگی میکند
و تختی را با مردی به نام کیکیک شریک میشود. و بیشتر از همه هنگامی دلم سوخت
که در حال خواندن فصلهای کسلکنندهای بودم که به توصیفات نهنگها اختصاص داده شده بود.
چون میدانستم نویسنده تلاش دارد تنها برای زمانی کوتاه ما را از داستان غمگینش برهاند. (چارلی کلمۀ داستان غمگین را تکرار میکند)
تنها برای زمانی کوتاه. این کتاب مرا به یاد زندگی خودم انداخت. سپس باعث شد احساس شادی کنم".
این نوشتهها بخش مهمی از داستان نهنگ است جرا که مخاطب را به درک شخصیت الی نزدیک میکند. چارلی بارها و بارها این نوشتهها را برای خود بازخوانی میکند:
"مصنف در اول کتابش خودش را اسماعیل مینامد. که در شهری کوچک در کنار دریا زندگی میکند و تختی را با مردی به نام کوئیک شریک میشود. مصنف و کرکوئیک به کلیسا میروند و در کشتیای شروع به کار میکنند که توسط یک دزد دریایی با نام ایهب مدیریت میشود. مردی که یک پایش را از دست دادهاست و به شدت تشنۀ خون نهنگ سفید رنگ به نام موبیدیک است. در طول کتاب دزد دریایی ایهب با مشقتهای فراوانی روبرو میشود، تمام زندگیاش به قصد کشتن یک نهنگ خاص سپری میشود که فکر میکنم غمناک است، زیرا این نهنگ هیچ احساساتی ندارد او فقط یک حیوان بزرگ و بدبخت است و دل من حتی برای ایهب نیز میسوزد زیرا فکر میکند اگر این نهنگ را بکشد، زندگیاش بهتر خواهد شد. اما در واقعیت هیچ کمکی به او نخواهد کرد، این کتاب مرا به یاد زندگی خودم انداخت و این جمله را سه بار تکرار میکند: این کتاب مرا به یاد زندگی خودم انداخت این کتاب مرا به یاد زندگی خودم انداخت این کتاب مرا به یاد زندگی خودم انداخت".
رازِ این نوشتهها که در سراسر فیلم تکرار میشوند تنها در سکانسهای پایانی روشن میشود؛ آنجا که چارلی میگوید این برگه، نوشتههای دخترش است که همسر سابق چارلی برای او فرستاده است. چارلی دختر 8 ساله و همسرش را ترک میکند تا با الن یکی از دانشجوهای پسرش ازدواج کند.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
🎞معرفی فیلم سینمایی: #نهنگ
The Whale 2022
🎭ژانر: درام
⭐️امتیاز: ۸از ۱۰
👥بازیگران:برندان فریزر , سادی سینک , هونگ چاو , تای سیمپکینز , سامانتا مورتون
👤کارگردان: دارن آرونوفسکی
📋خلاصه فیلم:
خلاصه: یک مرد میانسال (۲۷۲ کیلویی) به نام چارلی سعی میکند با دختر ۱۷ سالهاش ارتباط برقرار کند. این دو پس از آنکه چارلی خانوادهاش را به خاطر خیانت رها کرد، از هم جدا شدند. چارلی میخواهد رابطه خوبی با دخترش داشته باشد، دختر بدزبانی که به خاطر تلخیهای زندگیاش، حال و روز خوشی ندارد.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
#کارگاه
👌حل تعارض زوجین
👤دکتر اکبری
🔺قسمت دوم
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
#کارگاه
👌اختلالات جنسی تحلیلی
👤دکتر معین
🔺قسمت سوم
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
#کارگاه
👌اختلالات جنسی تحلیلی
👤دکتر معین
🔺قسمت اول
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
❗️❗️ توجه ❗️❗️
~یادسپاری تضمینی ملاک های DSM_5~
✅ به مناسبت روز روانشناس و مشاوره
#رایگان
🔺جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر واتساپ پیام دهید:
۰۹۱۴۰۳۳۳۴۵۵
✍مل گیبسون هم به نوبهی خود در نقش جیمز موری خوش درخشیده است. پیش از این هم او را در آثاری همچون «میهن پرست» و «نشانهها» در نقش پدری متعهد و مصمم برای تحقق آرمانهای خود دیده بودیم و این بار تنها لهجهی اسکاتلندی به این چهارچوب هنری اضافه شده است. هرچند که مل گیبسون به خوبیِ یک اسکاتلندی واقعی، این گویش را ادا کرده و از پس ایفای نقش خود به خوبی برآمده است، اما بینندگان سختگیر میتوانند در ورای نقش جیمز موری، کلنل مارتین و پدر گراهام را هم مجسم کنند و این امر اصالت نقش آفرینی گیبسون را خدشهدار میکند.
متاسفانه حاشیههای پروفسور و مرد دیوانه بیش از خود فیلم سر و صدا به پا کرده است. زمانی که مل گیبسون در سال ۱۹۹۶ حق ساخت یک فیلم را از نویسندهی کتاب پروفسور و مرد دیوانه خریداری کرد، هیچکس فکرش را هم نمیکرد سرنوشت این اثر اینقدر تلخ باشد. گیبسون از ستارههای پرطرفدار دههی ۸۰ و ۹۰ میلادی بود.
⭐️او که با بازی در مجموعههای «مکس دیوانه» و «اسلحهی مرگبار» در آن سالها به شهرتی جهانی رسیده بود، با خرید حق ساخت این اثر امید به تماشای فیلمی تاریخی و جذاب را به طرفداران این کتاب هدیه کرد. اما ۲۰ سال طول کشید تا گیبسون اقدام به ساخت این اثر کند. او در سال ۲۰۱۶ ساخت فیلم را آغاز کرد. در این زمان وی دیگر آن بازیگر پرطرفدار سابق نبود و همین امر هم بر میزان حمایت از فیلم پروفسور و مرد دیوانه تاثیر گذاشت. پس از کشمکشهای بسیار برای انتخاب بازیگران، گیبسون خود نقش جیمز موری را در فیلم ایفا کرد و سکان کارگردانی اثر را به نویسندهی فیلمنامهی «آپوکالیپتو» یعنی فرهاد صفینیا داد تا او در اولین تجربهی بزرگ خود، بهعنوان یک کارگردان ظاهر شود.
⭐️ پس از ساخت اثر، تیم گیبسون با شرکت تهیه کننده یعنی «شرکت رسانهای ولتاژ»به اختلاف برخوردند. گیبسون و صفینیا مایل به فیلمبرداری دو روزه در آکسفورد با هزینهی ۲ میلیون دلار بودند تا با این کار اصالت اثر تقویت شود. اما ولتاز از پرداخت هزینهی بیشتر خودداری کرد. همین امر باعث شد تا گیبسون به دلیل عدم همکاری از این شرکت شکایت کرده و اکران فیلم را توقیف کند. پس از چندین جلسه دادگاه، پای کارکردان اثر هم به میدان شکایتها باز شد و نهایتاً پس از یک سال مشکلات قانونی، دادگاه حق انتشار اثر را به ولتاژ عطا کرد و گیبسون و تیمش را محکوم کرد. تاخیر ۲۰ ساله در ساخت در کنار این اختلافات و حواشی آن باعث شد تا پروفسور و مرد دیوانه در عین زیبایی هنری و جذابیت خود نتواند مورد استقبال بینندگان قرار بگیرد و به نوعی در سکوت رسانهای اکران شود.
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723
🔮تحلیل روانشناسی فیلم #پرفسور_و_مرد_دیوانه
✍شاید تلاشهای یک دیوانه برای اصلاح اشتباهات گذشتهی خود و مقاومت یک عالم در برابر جهل رقیبان، موضوع تازهای در عرصهی هنر نباشد و مانند آن را بارها و بارها در کتب، آثار سینمایی و حتی تلویزیونی دیده باشیم؛ اما وقتی بدانیم داستان سختیهای زندگی این افراد برگرفته از اتفاقات حقیقی است، ناخودآگاه برای آگاهی از سرنوشت این ماجرا مشتاق میشویم. فیلم پروفسور و مرد دیوانه داستان زندگی «ویلیام چستر ماینر» (با بازی شان پن) و «سر جیمز موری» (با بازی مل گیبسون) را روایت میکند. بیننده از یک سو با دردسرهای ورود یک فرد با تحصیلات غیرآکادمیک به فضای یکی از معتبرترین دانشگاههای جهان رو به رو شده و از سوی دیگر درگیر سرنوشت تلخ یک جراح آمریکایی مبتلا به اسکیزوفرنی میشود. این دو مضمون به اندازهی کافی جذاب هستند که بتوانند بیننده را برای تماشای فیلم و لذت بردن از آن ترغیب کنند و وقتی سرنوشت این دو نفر با یکدیگر گره میخورد، ماجرا از این هم جذابتر میشود.نکتهی قابل تامل در نقش آفرینی شان پن، عدم شباهت آن به نقش سم در فیلم «من سم هستم» است. این امر گواه تلاش شان پن برای خارج شدن از کلیشهی شخصی خود و سعی در ارائهی نقشی متفاوت است.
⭐️برخلاف بسیاری از آثار سینمایی که در ژانر زندگینامه و تاریخی روایت میشوند، فیلم پروفسور و مرد دیوانه به خوبی به واقعیت وفادار بوده و تقریبا هیچ واقعهی تخیلی و حاشیهی نامعقولی به زندگی دو قهرمان داستان اضافه نکرده است. بهتر است قبل از تماشای فیلم بدانید که ویلیام چستر ماینر واقعاً ۲۸ سال از عمر خود را در یک بیمارستان روانی سپری کرده است! او یک جراح فارق التحصیل از دانشگاه «ییل» آمریکا بود که سابقهی حضور در جنگ داخلی آمریکا هم داشت. فارق التحصیل شدن از چنین دانشگاهی در کنار مبارزه برای نابود کردن نظام برده داری افتخارات کمی نیستند و فردی با چنین افتخاراتی باید نزدیک به ۳۰ سال از عمر خود را در یک بیمارستان روانی بگذراند!
🌺🍃....................
بانک کارگاه های روانشناسی
http://B2n.ir/t89723